Доставка и връщане на стока

Доставка

Доставката на поръчки, съдържащи продукти, предлагани от podarakzavseki.com се извършва с куриерска фирма Еконт до офис на спедитора намиращ се най-близо до посочения от потребителя адрес. Срокът на доставка традиционно е от 1 до 5 работни дни (с изключение на събота и неделя и официални празници). Всяка направена поръчка се обработва от оператор от понеделник до петък, от 9.00 до 18.00 ч . Поръчки направени в петък след 18 часа, по време на официални празници, събота или неделя се обработват в първия работен ден след това. В случай на изчерпване на наличността, може да получите пратката си на по-късен етап след уточняване на телефон 0877972472. Доставка може да бъде извършена по Ваше желание и със друга куриерска фирма, като разходите по транспорта се поемат от купувача.
Продавачът ще осигури подходящото опаковане на Стоките и изпращането на съпътстващите документи.
Детайлите по отношение на доставката на Стоките и/или Услугите включително, но не само тези относно срока на доставка/изпълнение не представляват договорно задължение от страна на Продавача за извършването на съответната доставка/изпълнението на съoтветната Услуга на конкретна дата. Съответно Потребителя няма право на каквото и да е обезщетение в случай, че датата, на която е било обявено от Продавача, че ще достави Стоката или ще извърши Услугата не е спазена.

Връщане на стока

Общата политика: Ако искате да прекрати договора за покупка, трябва да ни информирате се свържете с нас чрез нашата уеб форма, която е достъпна от страницата "Контакти". След това ще Ви информираме за начините по които можете да върнете продукта. Вие носите отговорност за разходите за връщане на продукта. Ако Вие върнете продукта ни за наша сметка, ще имаме право да изискваме заплащане на преките разходи по доставката.

Ако имате някакви съмнения, можете да се свържете с нас чрез електронната ни поща:

Ние напълно ще разгледаме върнатите продукти и ще ви уведомим за правото на възстановяване на сумата която сте заплатили (ако има такава). Възстановяването на сумата ще бъде обработено възможно най-бързо (във всеки случай, в рамките на 30 дни от деня, в който са ни дали известието за прекратяване на договора с нас).

Всеки продукт, който е бил повреден, или не е същото състояние, в което сте го получили, или са били износени няма да бъдат възстановявани.

Дефектни продукти

В случаите, когато смятате, че продуктът не съответства на на поръчания в момента на доставката, трябва незабавно се свържете с нас чрез нашия уеб формуляр с информация за продукта и неговите щети.

Трябва да върнете продукта ни на адреса, посочен от наши служители, които ще Ви го доставят.

Ние напълно ще разгледа върнати продукти и ще ви уведоми за вашето право на замяна или възстановяване на суми (ако има такива) по електронна поща в рамките на разумен период от време. Ние се стремиm процесът на възстановяване или замяна да протече възможно най-скоро и във всеки случай, в рамките на 30 дни от деня на изпращане на  потвърждение от нас до вас чрез електронна поща, което е описано, че имате право на възстановяване или подмяна на дефектен продукт.

Продукти, върната от вас, поради дефекти, ако има такава, ще бъдат възстановени в пълен размер, включително възстановяване на разходи за доставка.

"ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ" си запазва правото да откаже ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА ,ако неговия търговски вид е нарушен.Ние ще приемем вашия продукт ,само ако го получим в състоянието в което сме го изпратили (с ненарушена опаковка)!