За жена

На всеки от нас се е случвало или се случва в последния момент да трябва да избере подарък. А и да не е в последния, доста често се оказва, че ни е трудно да измислим как да зарадваме получателя. В магазин за подаръци Podarakzavseki  ще ви предложим много предмети със символично значение и ще ви помогнем да изберете най-подходящия за конкретния случай.

Кутия за бижута – всяка жена има нужда от кутия за бижута. Дори и да има, това е повод да напълни още една!

Кукла за бижута – по-оригинален подарък от кутия за бижута и е подходящ за дами, които имат много обеци и обичат да ги сменят. В допълнение може да купите и закачите един чифт обеци.

Албум със снимки – ако сте близки, дамите се радват на този тип подарък, защото показва специално отношение. Все пак не бихте подарили ваша снимка на когото и да било, нали? Може да изберете между рамка със снимка или със снимки: вече има най-разнообразни или албум с ваши снимки. При положено старание, другият със сигурност ще го оцени.

Чаша – персонализирана чаша или чаши са добър избор, може да е със снимка, със зодия, със забавно послание, което да я кара да се усмихва всяка сутрин.

Фигурка или статуетка – има всякакви разновидности, може да се спрете на нещо интересно, със символично значение или тематично (зодия, интереси).

Не забравяйте, че за нежния пол опаковането на подаръка има изключително голямо значение, тъй като показва вложено допълнително старание.

За жена

Налични са 285 продукта.

Показани са 1-12 от общо 285 артикул(а)

Активни филтри